Контакт

Адреса:
Бул. 8-ми септември бр. 2/1-2
1000 Скопје, РСМ
– веднаш над лабораторија Авицена во црвените згради на Комплекс Македонија до ТЦЦ Гранд Плаза, карши поранешна Алумина, зад Веро во Тафталиџе

Телефон:
02/2032-379

Мобилен:
070-910-332